Het is bij ons mogelijk om te adverteren. We bieden hiervoor verschillende opties aan. Ongetwijfeld zit er een optie bij die het beste bij uw product of dienst aansluit. Voor meer informatie over het adverteren kunt u contact met ons opnemen. Bekijk onder het contactformulier enkele voorbeelden van advertenties die wij aanbieden.

[contact-form to=”[email protected]” subject=”Nieuwe advertentieaanvraag”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Website” type=”url” required=”1″][contact-field label=”Advertentietype” type=”checkbox-multiple” required=”1″ options=”Bericht op de website (Advertorial),Social media bericht,Gesponsorde review,Banner,Video advertorial”][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

Voorbeelden van advertenties

Advertorials

Hebt u interesse om een geadverteerde post op onze site te hebben? Dat is mogelijk. We bespreken graag met u de opties. Echter nemen we berichten niet 1-op-1 over. Als richtlijn hebben we dat de advertorial informatief is en aansluit op de rest van de content van de site. Het wordt ook aangegeven op de pagina op welk moment een post een advertorial is.

Banners

Verspreid over onze site is het mogelijk om te adverteren. Op de voorpagina, boven, onder en naast de posts is het mogelijk om een banner te plaatsen.

In-video Branded content

Naast het schrijven van posts maken we ook video’s op YouTube. Wilt u uw product of dienst gepromoot hebben in een video? We bespreken graag de mogelijkheden. In deze video zal uw merk of product in de spotlight staan.

Reviews vallen niet onder branded content. Mocht u een product hebben die u door ons wilt laten testen, dan is dat ook mogelijk.

In-video advertorial

In onze video’s bieden we ook advertentieruimte aan. Aan het begin en/of van de video kunnen we een kleine advertorial plaatsen. Dit kan een eigen video zijn, maar onze voorkeur gaat uit naar het zelf maken van de advertorial. De keuzes zijn niet gelimiteerd.

Social Post

Heb je een product of dienst die op onze social media (Facebook, Twitter en/of Instagram) niet vergeten mag worden? We delen een foto of een korte video op het social media platform naar keuze.

Winactie

Hoe leuk is het om iets te winnen? We kunnen een winactie uitstippelen waarin zowel het merk/product wordt gepromoot en een blije winnaar als gevolg. Van het delen van posts op social media tot het bezoeken van de site. De opties bespreken we graag!