Contact

Heb je vragen over TechTime, of heb je een leuk nieuwtje of iets anders wat ontzettend tof is? Neem dan contact met ons op. Via onderstaande opties zie je hoe je het beste contact met ons kunt opnemen. Ben je op zoek naar onze FAQ? Die is hier.

Persberichten

Wil je ons opnemen in een van je perslijsten? Voeg dan ons emailadres toe: [email protected].

Redactie

Heb je een fout gezien in een van onze posts? Dat kan altijd gebeuren. We streven er naar om onze content te blijven verbeteren. Feedback, tips en complimenten zijn altijd welkom. Stuur ons een mailtje naar [email protected].

Adverteren

Het is zeker mogelijk om bij ons te adverteren. We hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Het is mogelijk om een in-video ad te plaatsen in onze video’s, maar een geadverteerde post op social media is ook mogelijk. Uiteraard vergeten we ook de banners en posts op de site niet. We zijn een team vol met creatievelingen, neem gerust contact op via [email protected] of nog beter, pak het speciale contactformulier erbij. Wellicht komen we er uit!

Nieuw talent

Ben jij het nieuwe talent? Ben jij net zo enthousiast en dol op tech als dat wij zijn? Ben je handig in video’s of foto’s bewerken? Weet je het verschil tussen een Android-telefoon en een iPhone, en beheers je de Nederlandse en/of Engelse taal? Dan kun je ongetwijfeld bij ons terecht. Heb je hier oren naar? Check dan onze vacaturepagina.

Social Media

TechTime is actief op verschillende social media. Je kunt ons vinden op YouTube, Instagram, Twitter en ook op Facebook.