Discordserver

Op deze pagina kan je alles vinden over onze Discordserver. Wil je ook onze server joinen?

TechTime Regels

 1. Heb respect voor elkaar.
  Respectloos zijn tegenover andere leden van de server, wordt niet gewaardeerd. Denk aan pesten, bedreigen, intimideren, beledigen.
 2. Geen spam.
  Denk aan onnodig veel berichten sturen, onnodig veel hoofdletters gebruiken, grote hoeveelheden tekst, advertenties of het ongewenst sturen van uitnodigingen in de server of in dm.
 3. Geen ongepaste inhoud of discussies.
  Gezien de gemiddelde leeftijd in de server, gaan wij ervan uit dat je hier rekening mee houdt. Voor een uitgebreid overzicht van ongewenste onderwerpen, zie link naar website.
 4. Gebruik (waar van toepassing) het juiste kanaal voor je bericht.
  Lees voor het plaatsen van een bericht, eerst de beschrijving van het kanaal. Dit om te zorgen dat jouw bericht niet wordt verwijderd.
 5. Gebruik je gezonde verstand.
  Het belangrijkste is uiteraard dat iedereen gewoon zijn of haar gezonde verstand gebruikt. Als je denkt dat iets niet gewenst of gepast is, dan is dit dan ook in de meeste gevallen zo.Voor een uitgebreid overzicht van de regels: https://techtime.nl/voorwaarden-discord
- Moderators hebben het recht om op elk moment, met of zonder reden, een gebruiker van de server te weren. Om welke reden dan ook, ongeacht of die redenen feitelijk of fictief zijn zonder de noodzaak om die redenering aan de gebruiker bekend te maken.

Bij het joinen van deze server, ga je ook gelijk akkoord met de regels en de Terms of Service van Discord.

Appeal in Hoger Beroep

Heb je problemen in de server dat een @Moderator niet kan oplossen? Is er een geschil over een warning of ban, en denk je dat die niet terecht is? Heb je feedback of kritiek welke direct gaat over crew of andere zaken die een @Moderator te boven gaat? Je kan dan een Appeal aanvragen. Stuur een mail naar [email protected] volgens het volgende format:

 1. Je naam
 2. Je Discordnaam en ID
 3. Je probleem (beschrijf deze zo gedetailleerd mogelijk, met datums, tijden en eventuele screenshots)
 4. Eventuele betrokkenen (namen en ID’s) Ik neem dan spoedig contact met jou op. We zullen samen om tafel zitten om jouw probleem te bespreken en eventuele geschillen met betrokkenen op te lossen.
Voorwaarden
- Voldoe je niet aan de eisen van het format, dan kan ik je niet helpen. 
- Maak je (herhaaldelijk) misbruik van het Appeal, dan kan een warning of zelfs een ban volgen. Neem niet zo maar contact op en probeer het eerst zelf op te lossen.
- Blijkt er uit het Appeal dat je klacht ongegrond is of dat de tegenpartij in zijn/haar recht staat, dan is het zo. De uitspraak is definitief.