Wie zijn jullie?

Mogen we je eerst van harte welkom heten op onze site? Heel leuk dat je op techtime.nl terecht bent gekomen. Hopelijk vind je op onze site wat je zoekt. Misschien ben je naar deze pagina gegaan om er achter te komen wie of wat wij zijn. Uiteraard stellen wij ons graag aan je voor!

Wij zijn TechTime, een groepje techliefhebbers die het leuk vinden om hun enthousiasmes te delen met anderen. Waar de een gek is op de nieuwste smartphones, is de ander weer te porren voor smarthome of de vetste gaming gear. Ben je een creator, maak je graag foto’s of film je volop? Ook daar besteden we aandacht aan.

Wat doen jullie?

We zijn niet alleen enthousiastelingen en echte techliefhebbers, maar we zijn ook heel creatief! We maken video’s en publiceren die op ons Youtube-kanaal. We schrijven posts, reviewen producten en delen onze passie met de rest van de community. En we zijn altijd op zoek naar uitbreiding! Mocht je interesse hebben om ons team te versterken, neem dan contact met ons op.

Mag ik iets opsturen?

Dat mag zeker! Geregeld krijgen we producten opgestuurd om uit te proberen of te gebruiken voor verschillende projecten. Natuurlijk heel erg leuk! Heb je zelf ook een leuk product wat past binnen onze doelgroep? Voel je vrij om ons te contacteren.

Kan ik adverteren?

Het is zeker mogelijk om bij ons te adverteren. We hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Het is mogelijk om een in-video ad te plaatsen in onze video’s, maar een geadverteerde post op social media is ook mogelijk. Uiteraard vergeten we ook de banners en posts op de site niet. We zijn een team vol met creatievelingen, neem gerust contact op. Wellicht komen we er uit!