Over Techtime

Het verhaal van Techtime

Binnenkort hier te lezen!

FAQ

Mogen we je eerst van harte welkom heten op onze site? Heel leuk dat je op Techtime terecht bent gekomen. Hopelijk vind je op onze site wat je zoekt. Misschien ben je naar deze pagina gegaan om er achter te komen wie of wat wij zijn. Uiteraard stellen wij ons graag aan je voor!

Wij zijn TechTime, een groepje techliefhebbers die het leuk vinden om hun enthousiasmes te delen met anderen. Waar de een gek is op de nieuwste smartphones, is de ander weer te porren voor smarthome of de vetste gaming gear. Ben je een creator, maak je graag foto’s, film je volop of game je alsof je leven er van af hangt? Ook daar besteden we aandacht aan.

We zijn niet alleen enthousiastelingen en echte tech- en gameliefhebbers, maar we zijn ook heel creatief! We maken video’s en publiceren die op ons Youtube-kanaal. We schrijven posts, reviewen producten en delen onze passie met de rest van de community. En we zijn altijd op zoek naar uitbreiding! Mocht je interesse hebben om ons team te versterken, check dan even de vacatures.

Voor bedrijven:
Dat mag zeker! Geregeld krijgen we producten opgestuurd om uit te proberen of te gebruiken voor verschillende projecten. Natuurlijk heel erg leuk! Heb je zelf ook een leuk product wat past binnen onze doelgroep? Voel je vrij om ons te benaderen en wie weet vinden we er wel wat op.

Voor fans:
Wat tof! Tuurlijk mag je wat opsturen! Wie weet eindig je op onze social media of zelfs in een video! Hoe tof is dat? Neem ook daarvoor even contact met ons op!

Het is zeker mogelijk om bij ons te adverteren. We hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Het is mogelijk om een in-video ad te plaatsen in onze video’s, maar een geadverteerde post op social media is ook mogelijk. Uiteraard vergeten we ook de banners en posts op de site niet. We zijn een team vol met creatievelingen, neem gerust contact op via de speciale advertentiepagina. Wellicht komen we er uit!

Meet the team

Tom (Rooieduvel)

Tom is de coördinator van Techtime. Alle achterliggende zaken en dieptereviews komen uit zijn broekzak. En jaszak. En rugzak. Misschien ken je hem wel van zijn reviews op Tweakers.

Marco (Polo)

Marco is de frontman van de hele gang. Zijn hoofd zie je in vrijwel alle video's en hij maakt ook de meeste content. Beetje wappie, maar dat vinden we juist leuk. Struikelt snel over woorden door enthousiasme. En van trappen. <3

Alex (SexyLexy)

Alex beheert de gaming(tech) tak van Techtime. Door Marco en Tom meegesleurd in het avontuur Techtime. Wilt liever in bed liggen tho. Misschien ken je hem van een van zijn eerdere blogs ASNGaming en Glitching, of via MSI en AORUS.

Corné

Corné is een ouwe rot binnen Techtime. Filmt, monteert en houd van lekker eten. Ohja, je hoort hem altijd aankomen.. (HHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SEXYLEXY -_-)

Angela

Angela is ook een van de gezichten van Techtime. Vooral bekend in de community op Discord. Zet je volume maar wat zachter want haar enthousiasme is HARD.

Marvin (M4rv)

Marvin is de montagespecialist van Techtime. Een groot deel van de nieuwe video's zijn door hem in elkaar gezet en man, zijn het geen plaatjes? Ja, nee, hij is er ook een, dat klopt.

Stijn (El Stinator)

Stijn is een van de moderators van de Discordserver. Niet voor niets want deze man is ook een Dis-meester. Snap je? Dis-cord? Goed.. In ieder geval doet hij ook nog een paar leuke series op de website.

Tom

Ook Tom is een van de moderators van de Discordserver, gamer en wannabe streamer. Niet te verwarren met Tom. Oh en als je een grap maakt over TomTom, dan mag je weg. Geeft hij je zelfs een route mee.

Amy (Lecylis)

De legende van Amy is berucht. Zeg 3x 'Bloody Amy, Bloody Amy, Bloody Amy' in je spiegel om drie uur 's nachts en ze staat achter je om je in te maken met gamen. Oh en ze is ook nog moderator van de Discordserver. Als je met jezelf in de knoop zit, kan je haar een DM sturen. Is ze toch nog lief <3