WELKOM BIJ TECHTIME 3.0 + GIVEAWAY

De laatste paar weken zijn we druk bezig geweest om een nieuw concept van Techtime uit te denken. We hebben een gigantisch jaar gehad met vele nieuwe projecten en de respons vanuit de community, vanuit jullie, was enorm! We besloten daar niet te stoppen, en verder te groeien. We zagen dat er heel veel vraag naar PC-builds, koopadviezen maar ook vooral gaming was. En voor Techtime 3.0 gaan we gaming en tech dichter bij elkaar brengen op dit kanaal.

Uitbreiding gaming
Misschien ken je Glitching nog wel, de gameblog die bij ons een beetje aansloot. Alex, eerder nog bij ASNGaming en Appeltjens, beheerde dit en we zagen hem als de ideale kandidaat om de gamingkant van Techtime te beheren. Alex zal zich bezighouden met het beheer van de website, gamenieuws en game-gerelateerde reviews. Heet hem dus van harte welkom!

Welkom op de website
Zoals je leest willen we ook meer doen met de website. Daarom breiden we Techtime uit met natuurlijk de video’s op Youtube, maar ook met meer technieuws op de website! Dagelijks kan je de nieuwste nieuwtjes lezen op de website over alles wat er in tech- en gamingland gebeurd.

Maak ook vooral een account aan! Dan kan je sneller reageren en kom je later mogelijk ook terecht in een speciale groep met veel meer leuks. Daarover zullen we het later nog wel eens hebben.

Nieuwe vaste teamleden
Naast Alex hebben we ook Marvin ingezet als vaste editor voor de video’s! Heet hem daarom ook zeer hartelijk welkom!

Giveaway
Om te vieren dat Techtime 3.0 is gelanceerd pakken we flink uit!

We geven 3 winnaars een prijs:

De eerste plaats krijgt een pakket met:

 • 1x Kingston A400 120GB SSD
 • €10 Kinguin tegoed

De tweede plaats krijgt een pakket met:

 • 5 gamekeys, met daarin:
  • Fluffy Horde
  • Blasphemous
  • Street Fighter V
  • Chasm
  • Dirt Rally 2.0
 • €10 Kinguin tegoed

De derde plaats krijgt €5 Kinguin tegoed.

Wil jij kans maken? Laat hieronder dan een reactie achter met wat jij hoopt terug te zien komen in Techtime 3.0! Uit alle reacties zullen we random 3 winnaars pakken! De actie loopt tot 8 februari 2020 om 12.00. Reacties geplaatst na dit tijdstip op deze datum worden niet meer meegeloot.

Nogmaals dank jullie wel voor al jullie steun en liefde en we maken er weer een feestje van!

Alex
Content makert en eindbaas van Techtime Gaming.
%d bloggers liken dit: